teisipäev, 10. jaanuar 2017

UKRAINA REIS, Osa 1.

Suusa ja lumelaua reis Ukrainasse AIM.EE-ga 18.02.2017-26.02.2017

Jaanuar 2017


Sain end ära registreerida aim.ee kaudu suusa ja lumelaua reisile Ukrainasse. Reis toimub ajavahemikul 18.02.2017-26.02.2017 (http://aim.ee/index.php/reis/index/398). Hetkel ei ole jõudnud veel tutvuda reisi sihtkohas olevate laskumisradadega, ega tea mis täpsemalt ees ootab. Vanadest suusasõpradest läheb samale reisile 14 inimest ja aim.ee kaudu sõidab Tallinnast alates samal päeval sinna kaks bussitäit suusasõpru. Üks buss läheb läbi Tartu ja teine läbi Pärnu. Mõlemad bussid on hetkel täiesti täis, seega vabasid kohtasid enam ei ole väga lootust saada. Ainuke võimalus on ainult sel juhul, kui keegi oma sõidust loobub. 
Lumelaud on eelmise hooaja lõpus hooldatud ja valmis sõitmiseks. Loodetavasti õnnestub seekord kaasa võtta ka GoPro kaamera, millega saab mõned ägedad mäest laskumise videod salvestada.

Nüüd on lisandunud võimalus ka lisada blogile http://reisiseiklused.blogspot.com.ee/ oma kommentaar ja uutest postitustest saad teavituse, kui klõpsad lehe parempoolses ülemises nurgas sinisele kastikesele - Jälgi.

Ootame põnevusega, sest reisini on vaid veidi üle kuu veel aega ;-).

Panoraamfoto 2015 aasta suusareisist Val Gardenasse Itaalias

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kommentaari koht: